Hocras

Deze kleurrijke brochure is voor het bedrijf Hocras gedrukt. Hocras is een horeca groothandel in food en non-food. Het magazine is gedrukt op één van onze nieuwste drukpersen: de HP Indigo 100K. Vervolgens is de brochure geniet in de rug. Het magazine bevat een all over based glanslak.

Hocras kleurrijke brochures

Vouwmachine – Horizon

Met onze vouwmachine (Horizon) kunnen we brochures vouwen en nieten, zoals bij deze brochure. Maar de Horizon kan meer, denk bijvoorbeeld aan het vouwen van speciale vormen in verpakkingen, zoals bij Love Nature Superfoods.

 

Interesse?

Zo’n kleurrijke brochure ook iets voor jouw bedrijf? Of heb je andere ideeën? Onze drukwerkexperts vertellen je graag over de mogelijkheden van digitaal drukken bij Ovimex.

Hocras magazine

HP Indigo 100K

Ovimex is een van de eerste gebruikers van de HP Indigo 100K in Nederland. En daar zijn we trots op! Posters, folders en boeken, POS-materiaal, magazines en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 100KDeze digitale pers levert drukwerk met de bekende Indigo kwaliteit in een ongekende snelheid tot 6.000 vel per uur. Zo zijn jouw drukwerk opdrachten zo gedruktEn dat met de beste kwaliteit! 

HP Indigo 100K