Nieuws

Het laatste nieuws van Ovimex

Nieuwsgierig geworden naar Ovimex?

Bij Ovimex houden we van uitdaging en nieuwe mogelijkheden. Voor ons is niks gek genoeg. We zijn niet alleen heel goed in digitaal printen, we helpen jou ook aan de beste applicaties en oplossingen op het gebied van ICT. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Ovimex.

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.
Nieuwe papiersoorten

Nieuwe papiersoorten

Sinds kort hebben wij nieuwe papiersoorten van Gmund in ons assortiment opgenomen, namelijk: Gmund Bierpapier -  250 gram. Kleur: Weizen en Lager. Gmund bierpapier = gemaakt van hop, mout en cellulose. Aards, levendig en authentiek. Met een natuurlijke look en feel!...

Lees meer
Ontwikkelingen i.v.m. Coronavirus

Ontwikkelingen i.v.m. Coronavirus

Maatregelen en informatie Ovimex Uiteraard proberen wij zo goed als mogelijk de genomen richtlijnen te volgen en wilt u graag weten wat u van Ovimex kan verwachten en in hoeverre wij u nog kunnen leveren. Hieronder ziet u onze maatregelen en hoe wij u de komende...

Lees meer
Nieuw: digitaal snijden en rillen

Nieuw: digitaal snijden en rillen

Dit is vanaf nu mogelijk door ons nieuwe intelligente snijsysteem! Hiermee wordt jouw drukwerk, denk aan wobblers en kartonnen verpakkingen, gesneden en gerild zonder stansmes of rilvorm. Meer weten? Neem telefonisch contact met ons op!

Lees meer

Ovimex