Nieuws

Het laatste nieuws van Ovimex

Nieuwsgierig geworden naar Ovimex?

Bij Ovimex houden we van uitdaging en nieuwe mogelijkheden. Voor ons is niks gek genoeg. We zijn niet alleen heel goed in digitaal printen, we helpen jou ook aan de beste applicaties en oplossingen op het gebied van ICT. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen Ovimex.

Koninklijke van der Most nieuwe eigenaar van Ovimex

Koninklijke van der Most nieuwe eigenaar van Ovimex

Koninklijke Van der Most is de nieuwe eigenaar van grafisch specialist Ovimex in Deventer. Dankzij de overname is de toekomst van Ovimex zeker gesteld en blijft het vakmanschap behouden. De 35 medewerkers worden overgenomen door Van der Most.

Lees meer
2021 vliegend van start!

2021 vliegend van start!

Ovimex maakt zich op voor 2021 met een enorme upgrade in het machinepark! In de komende dagen worden de HP Indigo 100K en de HP Indigo 15K bij ons geïnstalleerd. We nemen je de komende periode graag mee in wat deze upgrade voor jouw organisatie kan betekenen.

Lees meer
Clubchoco actie van start

Clubchoco actie van start

In deze lastige periode kunnen verenigingen wel wat extra support gebruiken. Daarom heeft Ovimex in samenwerking met Droste en Albert Heijn Vaassen de Clubchoco actie in het leven geroepen.

Lees meer
Nieuwe papiersoorten

Nieuwe papiersoorten

Sinds kort hebben wij nieuwe papiersoorten van Gmund in ons assortiment opgenomen, namelijk: Gmund Bierpapier -  250 gram. Kleur: Weizen en Lager. Gmund bierpapier = gemaakt van hop, mout en cellulose. Aards, levendig en authentiek. Met een natuurlijke look en feel!...

Lees meer
Nieuw: digitaal snijden en rillen

Nieuw: digitaal snijden en rillen

Dit is vanaf nu mogelijk door ons nieuwe intelligente snijsysteem! Hiermee wordt jouw drukwerk, denk aan wobblers en kartonnen verpakkingen, gesneden en gerild zonder stansmes of rilvorm. Meer weten? Neem telefonisch contact met ons op!

Lees meer
Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Ovimex