HP Indigo 15000

Dé pers voor verpakkingen, sleeves, menukaarten en POS materiaal

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, sleeves, menukaarten of POS materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000. Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.

Techniek

De HP Indigo 15000 is in staat om 97% van alle pms-kleuren te benaderen. Je kunt jouw drukwerk tot wel zeven kleuren laten bedrukken, zelfs witte inkt behoort tot de mogelijkheden. Het kleurengamma heeft altijd een kleur die jou aanspreekt of die gelijk is aan jouw huisstijl. Met een in-line coater veredel je het drukwerk geheel of gedeeltelijk af met een matte of glanzende lak.

Je wilt jouw verpakking of direct mailing acties bedrukken in een kleine oplage? Dat is geen enkel probleem. We kunnen jouw drukwerk al vanaf één stuk bedrukken. Omdat je geen opstartkosten betaalt, ben je ook altijd verzekerd van de scherpste prijs.

Ook handig om te weten. De HP Indigo 15000…

 • verwerkt papier, karton en synthetische substraten tot 600 micron;
 • drukt tot zeven kleuren (en bereikt daarmee 97% van alle pms-kleuren);
 • haarscherpe drukkwaliteit met de mogelijkheid van One shot technologie.

  Toepassingen

  Het voordeel van digitaal drukken is dat elk drukvel anders kan zijn in kleur, beeld en tekst. Daardoor kunnen we gepersonaliseerde verpakkingen, dozen, menukaarten en direct mailing acties maken waarbij elk exemplaar uniek is. En als je denkt dat daar een langere levertijd tegenover staat, heb je het mis. De levertijd is zelfs vier keer korter in vergelijking met de offset kartonnage-industrie!

  Met de HP Indigo 15000 drukken we niet alleen de mooiste verpakkingen en dozen van hoogwaardig vouwkarton, maar bedrukken we ook POS-materialen voor de retail. Zo worden bijvoorbeeld de bekende Heineken bierkaarten aan web-2-print gekoppeld waarin partners zelf hun bierkaarten kunnen samenstellen en bestellen. Zij bestellen, wij drukken. Maar ook voor posters, prijskaarten en ander promotiemateriaal doen we een beroep op de HP Indigo 15000.

  Wij snappen dat je niet altijd meteen een hoge oplage wil bestellen. Soms heb je alleen behoefte aan mock-ups of modellen voor een interne presentatie. En soms wil je eerst iets proberen in de markt. Om bijvoorbeeld te weten te komen of een product wel aanslaat of als je toch wat veranderingen wil aanbrengen. Daarvoor bestel je bij ons eerst een kleiner aantal om te kijken of het in de smaak valt. Dan zit je niet direct met een overschot aan voorraad. En minder voorraad betekent minder verspilling en meer ruimte! Ideaal als je dus een nieuw product introduceert, een tijdelijke actie hebt of als je de huisstijl een andere look geeft. Na een succesvolle introductie gaan we samen aan het werk voor een ideale web-2-print oplossing. Met Ovimex als jouw ideale partner in duurzame, no-waste en efficiënte drukwerkoplossingen.

  Contacten

  Het is soms een hele zoektocht om de juiste oplossing te vinden voor jouw drukwerkuitdaging. Misschien weet je al precies wat je wil of soms laat je je eerst graag nog adviseren. Onze drukwerkexperts staan voor je klaar om samen op zoek te gaan naar het mooiste eindresultaat! Neem snel contact met ons op.

  Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
  Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

  Onze andere drukpersen

  HP Indigo 100K Ovimex

  HP Indigo 30000

  De HP Indigo 30000 is een multifunctionele printer die jouw drukwerk print met de mooiste kleuren en in de beste kwaliteit. Je kunt jouw product tot wel zeven keuren laten bedrukken. Zelfs witte inkt is mogelijk. Geschikt voor POS-materiaal, verpakkingen, verzenddozen en nog veel meer. De printer kan tot 610 micron verwerken, dus naast papier kun je ‘m ook karton of synthetische materialen voeren. Hap, slik, drukwerk klaar!

  HP T240 Ovimex

  HP Inkjet T240

  Met een snelheid van 152 meter per minuut produceert de Inkjet T240 razendsnel jouw drukwerk. De opvolger van de T200 is voorzien van een HP softwarepakket dat elk drukwerk uniek maakt. Scherpe teksten en afbeeldingen rollen probleemloos door deze vierkleurenprinter. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset en een constante kleurbelofte is dit een betrouwbare printer die jouw ontwerp op zijn best laat uitkomen.