drukwerk-uniek-maken-mosaic drukwerk-uniek-maken-mosaic drukwerk-uniek-maken-mosaic drukwerk-uniek-maken-mosaic drukwerk-uniek-maken-mosaic Laat jouw product opvallen Drukwerk uniek maken, HP Mosaic techniek

Personalisatie

Wil je jouw verpakking, drukwerk of mailing extra op laten vallen? Personaliseer je ontwerp dan met tekst, beeld en kleur. Of spreek jouw klanten persoonlijk aan door elk exemplaar van een naam te voorzien. Hiermee creëer je niet alleen uniek drukwerk, je geeft jouw klanten en relaties het gevoel dat ze speciaal zijn – en dat zijn ze natuurlijk ook!

Wij hebben verschillende softwareprogramma’s waarmee we producten uniek maken. Lees snel verder en bepaal welke het beste bij jouw wensen past…

HP Mosaic

Met behulp van een algoritme kan HP Mosaic verschillende varianten creëren van een patroon door gebruik te maken van scaling, transpositie en rotatie. De Mosaic komt op iedere verpakking in een andere grootte en hoek. Zo maken we unieke designs met dezelfde uitstraling. 

HP Collage

Maak grote aantallen verpakkingen met unieke afbeeldingen met HP Collage. De ontwerper maakt een design en kan zelf de variabelen van verschillende elementen bepalen. Herhaling, rotatie grootte, overlapping: je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Ideaal voor verpakkingen, maar ook voor drukwerk zoals flyers, folders en posters.

Beeldpersonalisatie

Met behulp van speciale software kunnen we in korte tijd ontelbare beelden genereren. Allemaal nét even verschillend van elkaar. Met beeldpersonalisatie kunnen we namen of woorden maken die geschreven zijn in de lucht, in het zand of in de sneeuw. Of misschien heb je zelf nog een heel leuk idee. Er is veel mogelijk!

Beveiligd printen

Als het goed is, beveiligen we allemaal onze computer. Onze printers vergeten we nog wel eens te beveiligen. Door beveiligd te printen, komt jouw informatie niet in handen van hackers. Met kleine letters en codes zorgen we ervoor dat jij veilig kunt printen.

QR- en bar codes

Maak jouw product scanbaar door een QR- of barcode te bedrukken op jouw verpakking, sticker of drukwerk. Je kunt één code op de hele oplage laten printen of elk exemplaar van een unieke code voorzien. Of je nu kiest voor 1D-barcodes (streepjescode) of 2D-barcodes (QR-code), achter elke code vind je de informatie die jij wilt delen. 

Interesse?

Wil jij ook gebruik maken van onze unieke mogelijkheden of wil jij weten welke techniek het beste bij jouw product of campagne past? Laat hier je gegevens achter, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Ovimex Chococampagne

Onze eigen campagne om de HP 30000 te introduceren bij een nieuwe doelgroep. Alle relaties ontvingen 2 unieke doosjes met chocola en werden daarnaast uitgedaagd om een eigen doosje te ontwerpen. Dat hebben we geweten, veel deelnemers deden enthousiast mee en ontvingen daarna maar liefst 10 unieke doosjes met hun eigen ontwerp.

Kremer bureaukalender

Alle relaties van Kremer ontvingen een unieke kalender waarbij de naam of een deel van de naam werd verwerkt in een afbeelding.

Inruilactie Renault Clio

13.992 Renault rijders ontvingen een aanbod op maat. Door middel van een gepersonaliseerde mailing presenteert Renault een nieuwe Renault Clio waarbij de ontvanger direct de inruilwaarde ziet van zijn eigen auto, een mooie korting van Renault en het uiteindelijke bedrag dat betaalt moet worden om in deze auto te rijden.

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.