HP Indigo 100K

Dé pers voor posters, boeken, folders en magazines

HP Indigo 100K

Ovimex is een van de eerste gebruikers van de HP Indigo 100K in Nederland. En daar zijn we trots op! Posters, folders en boeken, POS materiaal, magazines en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 100K. Deze digitale pers levert drukwerk met de bekende Indigo kwaliteit in een ongekende snelheid tot 6.000 vel per uur. Zo zijn jouw drukwerk opdrachten zo gedrukt. En dat met de beste kwaliteit!

Techniek

De HP Indigo 100K is de nieuwste generatie binnen zijn soort. Daarom is jouw drukwerk verzekerd van de beste kwaliteit en de hoogste snelheid. Doordat we tijdens het drukken continue de kleuren in-line scannen en zo nodig bijstellen, weet je zeker dat van het eerste tot het laatste vel de gedrukte kleuren constant blijven. Zo werken we snel en effectief aan het mooiste eindresultaat. Daardoor kan je altijd de beste kwaliteit verwachten, ook bij een last minute opdracht.

Ook handig om te weten. De HP Indigo 100K…

 • verwerkt papier/karton van 70 tot 450 micron;
 • drukt met een snelheid tot 6.000 vel per uur;
 • scant de kleuren in-line en stelt deze zo nodig bij;
 • beschikt over meer duurzame personderdelen.

  Toepassingen

  De HP Indigo 100K is een drukpers die wordt ingezet voor het digitaal drukken van commerciële toepassingen zoals posters, POS-materiaal, mappen, boeken en folders. Deze pers is geschikt voor alle brand communicatiemiddelen, DM-campagnes en promotioneel drukwerk.

  Het voordeel van digitaal drukken is dat ieder drukvel uniek is. Elk volgend drukvel kan anders zijn in kleur, beeld en tekst. Daardoor is het super easy om je drukwerk te personaliseren en daardoor een uniek karakter mee te geven. Door het ontbreken van instelkosten is de HP Indigo 100K ook geschikt om lage oplagen te drukken, zelfs al vanaf één exemplaar. Dat is vooral handig voor concepten, limited editions of andere acties waarvoor je een beperkt aantal exemplaren nodig hebt.

  Duurzaam

  Deze digitale drukpers, drukt alleen wat jij nodig hebt. Verspilling van papier is bij de HP Indigo 100K verleden tijd. Ook is de pers zelf geoptimaliseerd met duurzamer materiaal, zodat slijtage bij onderdelen later optreedt en daardoor minder snel vervangen hoeven te worden.

  Met web-2-print zorg jij ervoor dat door een geautomatiseerd bestelproces je alleen in huis haalt wat je echt nodig hebt. Hierdoor hoef je dus geen voorraad meer weg te gooien. Heb je op korte termijn toch meer nodig, dan regelen we dat meteen voor je!

  We denken graag met je mee

  Je bent altijd op zoek naar dé manier om jouw merk duurzaam, efficiënt en snel in de markt te zetten. De HP100K draagt zijn steentje bij als jij wil scoren met een flitsend magazine of opvallende poster. Op beurzen, evenementen, bij reclamebureaus of in winkels: voor elke toepassing hebben wij een passende drukwerkoplossing. Door de onbeperkte mogelijkheden aan promotioneel drukwerk laat jij jouw design altijd extra opvallen!  

  Onze drukwerkexperts denken graag met je mee in jouw drukwerkuitdagingen! Neem snel contact met ons op.

   

  Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
  Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

  Onze andere drukpersen

  HP Indigo 15K Ovimex

  HP Indigo 12000

  De beste kwaliteit drukwerk creëer je met de HP Indigo 12000. Deze machine is dé printer voor het digitaal afdrukken van posters, grote folders en boeken, POS-materiaal en reclamewanden. Papier en karton tot 450 micron kan bedrukt worden tot zeven kleuren, inclusief wit. Je betaalt geen instelkosten, waardoor je ook voordelig lage oplagen of gepersonaliseerde ontwerpen kunt bedrukken. Doordat elk vel uniek is, heb je altijd drukwerk dat precies aan jouw wensen voldoet.

  HP T240 Ovimex

  HP Inkjet T240

  Met een snelheid van 152 meter per minuut produceert de Inkjet T240 razendsnel jouw drukwerk. De opvolger van de T200 is voorzien van een HP softwarepakket dat elk drukwerk uniek maakt. Scherpe teksten en afbeeldingen rollen probleemloos door deze vierkleurenprinter. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset en een constante kleurbelofte is dit een betrouwbare printer die jouw ontwerp op zijn best laat uitkomen.