marketing-huisstijl Marketing en huisstijl Jouw merk mag gezien worden! Meer informatie Contact opnemen verpakkingen Verpakkingen Met een mooie verpakking heb je meer succes Meer informatie Contact opnemen boeken-brochures Boeken en brochures Jouw verhaal, jouw merk, jouw producten Meer informatie Contact opnemen

Cases

Bij Ovimex houden we van een uitdaging. Voor ons is niks gek genoeg. We zijn niet alleen heel goed in digitaal printen , we helpen jou ook aan de beste applicaties en oplossingen op het gebied van ICT. Laat je creativiteit de vrije loop en neem ons vooral mee in jouw idee. Samen zorgen we voor een resultaat dat gezien mag worden – op papier én op je scherm!

Verpakkingen

Natuurlijk gaat het om de inhoud, maar het oog wil ook wat. Een mooie verpakking geeft je merk een boost en zorgt voor een onuitwisbare eerste indruk. Het straalt kracht en vertrouwen uit en draagt bij aan de verkoop van jouw product. Een eenvoudige verpakking of een uniek maatwerk product; wij denken graag met je mee in het creëren van de ‘perfecte buitenkant’.

Marketing en huisstijl

Om het beste uit je merk te halen, moet je offline marketing zeker niet vergeten. Drukwerk is altijd een goed idee. Visitekaartjes raken nooit uit de mode en welke relatie wil nou geen (handgeschreven) kaartje ontvangen? Flyers, briefpapier, folders , stickers en nog veel meer; bekijk snel ons volledige aanbod!

Boeken en brochures

Wil je een boek bedrukken of brochure samenstellen? Ook dan ben je bij Ovimex aan het juiste adres. Een luxe magazine met een gelijmde rug, een tijdschrift met een nietje in het midden of een gepersonaliseerd boek met een paperback; wij draaien onze hand er niet voor om!

Full service printconcepten

Onze service gaat verder dan het produceren en versturen van drukwerk. Door gebruik te maken van slimme IT-toepassingen, sluiten we jou aan op ons productiesysteem. Op die manier nemen we jou een hoop werk uit handen én zit jij nooit meer zonder drukwerk. Ook bieden we een automatische bestandscontrole aan; wij controleren jouw bestand voor het drukken. Lees verder en kom erachter welke ICT-oplossing het beste bij jou past.

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.