de Vecht & Angstelkerk

Deze brochure is gedrukt voor de Vecht & Angstelkerk in Loenen aan de Vecht. Het hele productieproces van deze brochure heeft in onze drukkerij plaatsgevonden.

De brochure is gedrukt op één van onze nieuwste drukpersen: de HP Indigo 100K. De omslag is gelamineerd met glanslak, en vervolgens garenloos gebonden op de PUR.

 

 

 

De Vecht en Angstelkerk brochure

PUR

De brochure is garenloos gebonden op de PUR. Een korte naam, maar krachtige werking: PUR doet zijn werk uitstekend als het aankomt op het binden van covers. Een PUR-gelijmde omslag geeft boeken een nette en professionele uitstraling. PUR verbindt de omslag direct met het binnenwerk. Bij ons is dit mogelijk tot wel 60 mm. Daar kun je heel wat bladzijden mee omslaan.

Iets voor jouw bedrijf?

Of heb je andere ideeën? Wij bij Ovimex denken graag met je mee. Neem contact op met een van onze drukwerkexperts voor de mogelijkheden.

 

HP Indigo 100K

Ovimex is een van de eerste gebruikers van de HP Indigo 100K in Nederland. En daar zijn we trots op! Posters, folders en boeken, POS-materiaal, magazines en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 100KDeze digitale pers levert drukwerk met de bekende Indigo kwaliteit in een ongekende snelheid tot 6.000 vel per uur. Zo zijn jouw drukwerk opdrachten zo gedruktEn dat met de beste kwaliteit! 

HP Indigo 100K