Codwell banker

Voor het bedrijf Codwell Banker is deze prachtige brochure gedrukt. Deze geniete brochure is gedrukt op één van onze nieuwste drukpersen: HP Indigo 100K. De omslag is gelamineerd met een krasbestendig mat laminaat.

 

 

Codwell Banker geniete brochure

Vouwmachine – Horizon

Ook deze brochure is net als de brochures van Nail & Fashion en Hocras op de Horizon geniet. Deze vouwmachine (Horizon) is geschikt voor al jouw brochures, magazines, handleidingen en tijdschriften. Hij verzamelt het drukwerk in de juiste volgorde, maakt een vouw in het midden en hecht het door middel van een nietjes. En klaar is je brochure!

Interesse?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal drukken bij Ovimex? Neem dan contact met ons op. Onze drukwerkexperts helpen je graag!

 

 

HP Indigo 100K

Ovimex is een van de eerste gebruikers van de HP Indigo 100K in Nederland. En daar zijn we trots op! Posters, folders en boeken, POS-materiaal, magazines en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 100KDeze digitale pers levert drukwerk met de bekende Indigo kwaliteit in een ongekende snelheid tot 6.000 vel per uur. Zo zijn jouw drukwerk opdrachten zo gedruktEn dat met de beste kwaliteit! 

HP Indigo 100K