Afwerkingen

Bringing ideas to life

Afwerkingen

Ovimex biedt niet alleen het beste kwaliteit drukwerk, ook voor een luxe afwerking ben je bij ons aan het juiste adres. Stansen, rillen, boren, vouwen, schoonsnijden, lamineren, hechten: je kunt het zo gek niet verzinnen of onze machines maken het mogelijk. Met welke afwerking ga jij je onderscheiden?

Kama – stans
Met onze stansmachine van Kama maken we vormen van papier of karton. Hiermee kunnen we de verpakking creëren die jij voor ogen hebt. Ook is stansen ideaal voor POS-materiaal. Denk aan een reclamebord- of poster in de vorm van een hart, ruit, wolk of ander figuur. Je kunt ervoor kiezen om de machine de vorm al uit te laten drukken of het zelf uit te drukken. Op welke manier kunnen we de stansmachine voor jou inzetten?
Kama – vouw/plak
De vouw- en plakmachine van Kama neemt letterlijk en figuurlijk een hoop werk uit handen. Je hoeft zelf niet in de weer met plakband en lijm, want onze machine vouwt en plakt de doosjes. Een verpakking maken was nog nooit zo makkelijk.
Tecnau
Wij zijn in het bezit van twee snijmachines van Tecnau. Daarmee snijden we het papier van de rol naar het planoformaat. We gaan zelfs nog eens stapje verder door jouw product te schoonsnijden op het eindformaat. We zetten onze Tecnau in voor boeken, magazines, brochures, handleidingen en posters.
Snijmachine
Naast onze Tecnau’s hebben we nog twee snijmachines voor al jouw drukwerk. Met een maximale afwijking van 3 mm snijden we jouw flyers, posters, visitekaartjes, ansichtkaarten en ander drukwerk op het formaat dat jij wilt. Een messcherp eindresultaat gegarandeerd!
PUR
Een korte naam, maar krachtige werking: PUR doet zijn werk uitstekend als het aankomt op het binden van covers. Een PUR-gelijmde omslag geeft boeken een nette en professionele uitstraling. PUR verbindt de omslag direct met het binnenwerk. Bij ons is dit mogelijk tot wel 60 mm. Daar kun je heel wat bladzijden mee omslaan.
Cello (laminaat)
Geef je drukwerk een extra touch met een Cello-afwerking. Dit is een flinterdun laminaat wat op het papier ligt. Naast een luxe uitstraling, beschermt het je drukwerk tegen krassen, scheuren en kleurverlies. Je visitekaartjes en ansichtkaarten geef je een zakelijke look met matlaminaat of laat de cover van een glossy magazine nog meer shinen met een glanzende afwerking. Drukwerk met een perzikhuidje? Kies dan voor het aaibare soft touch-laminaat.

Of het nu gaat om posters, flyers, presentatiemappen of ander drukwerk, er is altijd een laminaat die jouw huisstijl nog beter uit laat komen. Welke afwerking heeft jouw voorkeur?

3-snijder
Het kost ons weinig woorden wat onze 3-snijder doet. Deze machine snijdt een boek aan drie kanten naar het eindformaat. Snel en zorgvuldig. Zo simpel kan het zijn.
Rilapparaat
Rillen is het aanbrengen van een vouwlijn in papier of karton. Door een ril in het papier te persen kun je jouw drukwerk gemakkelijk vouwen. Denk hierbij een folder, klapkaartje of gevouwen ansichtkaart. Met een rillijn in je drukwerk is scheef vouwen verleden tijd.
Boormachine
Een boormachine voor drukwerk? Geen zorgen, je hebt hierbij geen schroeven en pluggen nodig. Onze boormachine maakt gaatjes in je drukwerk, te vergelijken met een perforatiegat. Het is geschikt voor boeken, kaartjes en ander drukwerk, bijvoorbeeld voor in een ringband. Resultaat: drukwerk om door een ringetje te halen.
Vouwmachine – Horizon
Deze vouwmachine is geschikt voor al jouw brochures, magazines, handleidingen en tijdschriften. Hij verzamelt het drukwerk in de juiste volgorde, maakt een vouw in het midden en hecht het door middel van een nietjes. En klaar is je boekje!
Rondhoekapparaat
We kennen allemaal het traditionele visitekaartje, maar waarom zou je het niet een keer anders aanpakken? In plaats van de scherpe hoekjes die je gewend bent, geeft deze machine jouw kaartjes mooie ronde hoeken. Met een kleine aanpassing heb jij een visitekaartje dat direct opvalt!
Wire-o
Wire-o houdt de pagina’s van je boekwerk bij elkaar door middel van een ringband. Het voordeel van wire-o is dat je de pagina’s gemakkelijk omslaat zonder dat het midden beschadigd. Ideaal voor verslagen, naslagwerken, handleidingen, presentaties en brochures. De ringbanden zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, dus voor elk boekwerk heb jij een passende wire-o.
Traditionele machines
Naast al deze innovatieve machines hebben we ook nog een aantal oldies but goldies staan. Kwalitatief en betrouwbaar als het aankomt op stansen, rillen en perforeren. Je kunt jouw visitekaartjes, wobblers, mappen, flyers, kaarten en ander drukwerk met een gerust hart overdragen aan deze machines.
Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Onze drukpersen

HP Indigo 30000

De HP Indigo 30000 is een multifunctionele printer die jouw drukwerk print met de mooiste kleuren en in de beste kwaliteit. Je kunt jouw product tot wel zeven keuren laten bedrukken. Zelfs witte inkt is mogelijk. Geschikt voor POS-materiaal, verpakkingen, verzenddozen en nog veel meer. De printer kan tot 610 micron verwerken, dus naast papier kun je ‘m ook karton of synthetische materialen voeren. Hap, slik, drukwerk klaar!

HP Indigo 12000

De beste kwaliteit drukwerk creëer je met de HP Indigo 12000. Deze machine is dé printer voor het digitaal afdrukken van posters, grote folders en boeken, POS-materiaal en reclamewanden. Papier en karton tot 450 micron kan bedrukt worden tot zeven kleuren, inclusief wit. Je betaalt geen instelkosten, waardoor je ook voordelig lage oplagen of gepersonaliseerde ontwerpen kunt bedrukken. Doordat elk vel uniek is, heb je altijd drukwerk dat precies aan jouw wensen voldoet.

HP Inkjet T240

Met een snelheid van 152 meter per minuut produceert de Inkjet T240 razendsnel jouw drukwerk. De opvolger van de T200 is voorzien van een HP softwarepakket dat elk drukwerk uniek maakt. Scherpe teksten en afbeeldingen rollen probleemloos door deze vierkleurenprinter. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset en een constante kleurbelofte is dit een betrouwbare printer die jouw ontwerp op zijn best laat uitkomen.