Bijvelds

Deze brochure is gedrukt voor het bedrijf Bijvelds. Bijvelds houdt zich onder andere bezig met de import en het onderhouden van Amerikaanse auto’s. De brochure is gedrukt op de HP Indigo 100K, vervolgens is de omslag gelamineerd met all over based mat lak. Deze lak zorgt ervoor dat het papier een matte uitstraling krijgt. Deze lak is krasvast.

Bijvelds garenloos gebonden brochure

PUR

De brochure voor Bijvelds is garenloos gebonden. De bladen worden bij deze techniek op de rug gelijmd. Een korte naam, maar krachtige werking: PUR doet zijn werk uitstekend als het aankomt op het binden van covers. Een PUR-gelijmde omslag geeft boeken een nette en professionele uitstraling. PUR verbindt de omslag direct met het binnenwerk. Bij ons is dit mogelijk bij boeken en brochures met een dikte tot wel 60 mm. Bijvoorbeeld bij de boekproductie voor Pearson, met een dikte van 25 mm.

Bijvelds garenloos gebonden brochure detail

Interesse?

Zo’n brochure ook iets voor jouw bedrijf? Of heb je iets heel anders in gedachten? Onze drukwerkexperts vertellen je graag over de mogelijkheden van digitaal drukken bij Ovimex.

HP Indigo 100K

Ovimex is een van de eerste gebruikers van de HP Indigo 100K in Nederland. En daar zijn we trots op! Posters, folders en boeken, POS-materiaal, magazines en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 100KDeze digitale pers levert drukwerk met de bekende Indigo kwaliteit in een ongekende snelheid tot 6.000 vel per uur. Zo zijn jouw drukwerk opdrachten zo gedruktEn dat met de beste kwaliteit! 

HP Indigo 100K