Boeken, brochures en meer… Jouw verhaal, jouw merk, jouw producten

Boeken, brochures en meer…

Jouw verhaal, jouw merk, jouw producten: leg het vast in een boek, magazine, brochure of handleiding. Jij zorgt voor de inhoud en wij bedrukken jouw boek of brochure in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Zoals jij het in je hoofd hebt, zo komt het eruit te zien. Of je nu voor een hoge oplage gaat of je wilt elk exemplaar uniek maken door middel van personalisatie: wij regelen het voor je.

Je kunt niet alleen het materiaal van het binnenwerk kiezen, ook de omslag komt eruit te zien zoals jij dat wilt. Welke papiersoort of omslag je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jouw bedrukte boek, brochure, magazine, handleiding of naslagwerk eruitziet om door een ringetje te halen – of een nietje. Ga je liever voor een gelijmde rug? Dat kan natuurlijk ook. We lijmen jouw boekwerk tot wel 60 mm – handig als je extra veel te vertellen hebt!

Ben je er nog niet helemaal uit? Of heb je iets heel anders in gedachten? Laat ons met je meedenken. Wij gaan graag een digitale drukwerkuitdaging aan!

Ben je er nog niet helemaal uit? Of heb je iets heel anders in gedachten? Laat ons met je meedenken. Wij gaan graag een digitale drukwerkuitdaging aan!

Drukwerk uniek maken

Wil je jouw drukwerk extra op laten vallen? Zorg dan dat elk exemplaar net even anders is door middel van personalisatie. Onderscheid jezelf van de rest en varieer met tekst, beeld en kleur. Onze softwareprogramma’s maken jouw ontwerp uniek. Binnen een handomdraai creëer je kaarten of flyers waarop jouw relatie persoonlijk wordt aangesproken. Succes gegarandeerd! 

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

HP Inkjet T240

Jouw brochures, handleidingen, boeken en magazines razendsnel gedrukt? De HP Inkjet T240 is niet alleen supersnel, maar laat teksten en afbeelding met de mooiste kleuren door de printer rollen. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset is dit een printer waar je altijd op kunt bouwen.