Full service printconcepten

Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken

Full service printconcepten

Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Met onze slimme IT-oplossingen kunnen we onze productie op jouw behoefte afstemmen. Met welk IT-systeem kunnen wij een glimlach op je gezicht toveren?

Zero stock
Voor voorraad heb je ruimte en een goede voorraadadministratie nodig. Zelfs in een goedlopend bedrijf kan dit een uitdaging zijn. Wij maken het jou een stukje makkelijker door de zorgen over drukwerkvoorraad uit handen te nemen. Op basis van een forecast weten we precies hoeveel voorraad jij elke dag, week of maand nodig hebt. Op het moment dat jij toe bent aan nieuwe folders, kaartjes, brochures of verpakkingen, staan wij klaar om het naar je toe te sturen.
Print on demand
Een andere manier van slim voorraadbeheer is Print on demand: doordat wij drukken op aanvraag, voorkomen we dat jij een overschot aan voorraad in huis of op kantoor hebt. Voordelen zijn een snelle levering, topkwaliteit drukwerk, geen voorraadkosten en geen verspilling van papier, ruimte en geld. Jij roept? Wij printen!
No waste
Precies bestellen wat je nodig hebt voor een bepaalde periode. Komt er een nieuwe brochure uit? Of is je boek toe aan een volgende druk? Voorkom het weggooien van ‘oude’ exemplaren en bestel exact de aantallen die jij verwacht te verkopen of weg te geven.
Just in time
Met ons superhandige IT-systeem kunnen we aan de hand van een forecast zien wanneer jij toe bent aan een nieuwe levering drukwerk of boeken. Precies op het juiste moment zetten wij onze printers aan en ontvang jij het product dat je nodig hebt. Zo zit je altijd zonder voorraad, maar heb je precies op tijd jouw drukwerk in huis
Kanban-principe
Een effectieve manier van voorraadbeheer is het Kanban-principe. Door te werken met een duidelijke voorraadplanning en minimum voorraad, grijp je nooit mis. Wij zorgen dat jouw drukwerkvoorraad op tijd is aangevuld, zonder dat je dit zelf bij hoeft te houden. Dat scheelt jou weer een hoop tijd, ruimte en energie.
Automatische bestandscontrole
Een ontwerp kan er op je beeldscherm nog zo fantastisch uitzien, zodra het door de printer rolt kan er toch iets met je bestand gebeuren: kleuren zien er anders uit, delen uit je ontwerp vallen weg of er is een zichtbare witte rand. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een drukbestand moet aan een aantal eisen voldoen. Wij begrijpen dat je die niet allemaal op een rijtje hebt. Daarom helpen we jou daarmee. Onze automatische bestandscontrole zorgt ervoor dat jouw design er ook na het printen nog uitziet om door een ringetje te halen.
Brandportal
Wij sluiten jou aan op ons eigen brandportal. Zodra je bent ingelogd kun je snel en gemakkelijk drukwerk bestellen in jouw huisstijl. Je kunt jouw design bewerken en jouw bestelling aanpassen, precies zoals jij dat voor ogen hebt. Met één muisklik zetten we jouw aanvraag door naar onze productie. Omdat we jouw bestand direct naar de printer sturen, heb je jouw product nog sneller in huis.

Interesse?

Wil jij ook gebruik maken van onze full service of wil jij weten welke IT-oplossing het beste bij jouw bedrijf past? Laat hier je gegevens achter, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Drukwerk uniek maken

Wil je jouw verpakking, drukwerk of mailing extra op laten vallen? Personaliseer je ontwerp dan met tekst, beeld en kleur. Wij hebben verschillende softwareprogramma’s waarmee we producten uniek maken. Varieer eindeloos met designs, spreek jouw relaties persoonlijk aan met hun naam of voorzie je drukwerk van een speciale barcode. Waarmee ga jij je onderscheiden?

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

HP Indigo 30000

Karton of plastic, in een kleine oplage of in grote aantallen en voorzien van de mooiste kleuren: met de HP Indigo 30000 maken we nog betere en uniekere verpakkingen voor jou. Met deze multifunctionele printer kunnen we 97% van alle pms-kleuren benaderen. Je kunt jouw verpakking tot wel zeven kleuren laten bedrukken. En zelfs aan de finishing touch is gedacht.

HP Indigo 12000

De beste kwaliteit drukwerk creëer je met de HP Indigo 12000. Deze machine is dé printer voor het digitaal afdrukken van posters, grote folders en boeken, POS-materiaal en reclamewanden. Papier en karton tot 450 micron kan bedrukt worden tot zeven kleuren, inclusief wit. Je betaalt geen instelkosten, waardoor je ook voordelig lage oplagen of gepersonaliseerde ontwerpen kunt bedrukken. Doordat elk vel uniek is, heb je altijd drukwerk dat precies aan jouw wensen voldoet.

HP Inkjet T240

Met een snelheid van 152 meter per minuut produceert de Inkjet T240 razendsnel jouw drukwerk. De opvolger van de T200 is voorzien van een HP softwarepakket dat elk drukwerk uniek maakt. Scherpe teksten en afbeeldingen rollen probleemloos door deze vierkleurenprinter. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset en een constante kleurbelofte is dit een betrouwbare printer die jouw ontwerp op zijn best laat uitkomen.