Verpakkingen

Met een mooie verpakking heb je meer succes

Verpakkingen

Het gaat natuurlijk om de binnenkant, maar de buitenkant is minstens zo belangrijk. Laat jouw product opvallen door het op een unieke manier te verpakken. Jouw merk op een doos straalt trots en vertrouwen uit. Met een mooie verpakking heb je meer succes bij het verkopen van jouw product.

Je kunt jouw logo op een eenvoudige verzenddoos laten drukken of ga voor een luxe uitstraling en maak een gepersonaliseerde geschenkdoos met jouw huisstijl in de hoofdrol. Elke verpakking is uniek in ontwerp, vorm en materiaal. Onze HP Indigo 30000 maakt van een standaard stukje karton of plastic een verpakking die gezien mag worden. Werk ‘m af met een UV-lak en laat een onuitwisbare indruk achter.

Ben je er nog niet helemaal uit welke verpakking het beste bij jouw bedrijf past? Wij denken graag met je mee wat haalbaar en mogelijk is. Samen creëren we een verpakking die alle verwachtingen overtreft!

Drukwerk uniek maken

Wil je jouw verpakking, drukwerk of mailing extra op laten vallen? Personaliseer je ontwerp dan met tekst, beeld en kleur. Wij hebben verschillende softwareprogramma’s waarmee we producten uniek maken. Varieer eindeloos met designs, spreek jouw relaties persoonlijk aan met hun naam of voorzie je drukwerk van een speciale barcode. Waarmee ga jij je onderscheiden?

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

HP Indigo 30000

Karton of plastic, in een kleine oplage of in grote aantallen en voorzien van de mooiste kleuren: met de HP Indigo 30000 maken we nog betere en uniekere verpakkingen voor jou. Met deze multifunctionele printer kunnen we 97% van alle pms-kleuren benaderen. Je kunt jouw verpakking tot wel zeven kleuren laten bedrukken. En zelfs aan de finishing touch is gedacht.