Nail & Fashion

Nail & Fashion is een vakblad voor nagelstylisten, nagelsalons en beauty specialisten. Voor Nail & Fashion hebben wij deze magazines mogen drukken. Deze brochure is gedrukt op onze één van onze nieuwste digitale drukpersen: de HP Indigo 100K.

De magazines zijn afgewerkt met een all over UV lak. Deze lak zorgt voor een glanzend effect. Tevens is deze lak krasvast. Vervolgens is het het magazine geniet met behulp van onze Horizon vouwmachine.

Vouwmachine – Horizon

Met onze vouwmachine (Horizon) kunnen we jouw brochures, magazines en handleidingen vouwen en nieten, net als dit magazine. Maar ook de brochures voor Hocras en Codwell Banker zijn met behulp van deze machine geniet.

Interesse?

Zo’n prachtig magazine ook iets voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze drukwerkexperts voor de mogelijkheden.

 

HP Indigo 100K

Ovimex is een van de eerste gebruikers van de HP Indigo 100K in Nederland. En daar zijn we trots op! Posters, folders en boeken, POS-materiaal, magazines en mappen rollen razendsnel en probleemloos door de HP Indigo 100KDeze digitale pers levert drukwerk met de bekende Indigo kwaliteit in een ongekende snelheid tot 6.000 vel per uur. Zo zijn jouw drukwerk opdrachten zo gedruktEn dat met de beste kwaliteit! 

HP Indigo 100K