HP Indigo 30000

Bringing ideas to life

HP Indigo 30000

Ovimex is de eerste gebruiker van de HP Indigo 30000 in Nederland. En daar zijn we trots op! Karton of plastic, in een kleine oplage of in grote aantallen en voorzien van de mooiste kleuren: met deze multifunctionele printer maken we nog betere en uniekere verpakkingen voor jou.

Techniek

Hoeveel kleuren je huisstijl ook heeft, met de HP Indigo 30000 kunnen we 97% van alle pms-kleuren benaderen. Ons kleurengamma heeft altijd een kleur die jou aanspreekt. Je kunt jouw verpakking tot wel zeven kleuren laten bedrukken. Zelfs een witte bedrukking behoort tot de mogelijkheden. Met een in-line werk je jouw bedrukking geheel of gedeeltelijk af met een matte of glanzende lak.

Je wilt dozen bedrukken in een kleine oplage? Dat is geen enkel probleem. We kunnen jouw unieke verpakking al vanaf 1 stuk bedrukken. Omdat je geen opstartkosten betaalt, ben je altijd verzekerd van de laagste prijs.

Ook handig om te weten. De HP Indigo 30000…

  • Verwerkt papier/karton tot 610 micron;
  • Bevat synthetische substraten;
  • Gebruikt voedselveilige inkt (food inkten)
  • Gaat voor haarscherpe drukkwaliteit met de One shot technology

Toepassingen

Het voordeel van digitaal printen is dat elk drukvel anders kan zijn in kleur, beeld en tekst. Daardoor kunnen we gepersonaliseerde verpakkingen maken waarbij elk ontwerp uniek is. En als je denkt dat daar een langere levertijd tegenover staat, heb je het mis. De levertijd is zelfs vier keer korter in vergelijking met de offset kartonnage-industrie.

Met de HP Indigo 30000 printen we niet alleen de mooiste verpakkingen en dozen van hoogwaardig karton of plastic, maar bedrukken we ook POS-materialen voor de retail. Zo is Heineken aan een systeem gekoppeld waar ze zelf hun bierkaarten kunnen samenstellen. Zij bestellen, wij drukken. Maar ook voor posters, prijskaarten en ander promotiemateriaal doen we een beroep op de HP Indigo 30000.

Wij snappen wel dat je niet altijd meteen een hele hoge oplage wilt bestellen. Soms wil je eerst iets uitproberen. Slaat het aan? Of wil je nog iets veranderen? Daarom kun je bij ons gebruik maken van mockups: je bestelt eerst een klein aantal om te kijken of het in de smaak valt. Tegenvallende resultaten? Dan zit je niet met een overschot aan voorraad. Ideaal wanneer je een nieuw product introduceert of je huisstijl een andere look geeft.

Het bedrukken van kleine oplages is natuurlijk ook heel handig wanneer je tijdelijke acties wilt promoten. Zo kun je bijvoorbeeld met Kerstmis, Valentijnsdag of een andere bijzondere periode een extra feestelijke verpakking ontwerpen. Wij drukken dan wat minder dan normaal, zodat je geen verpakkingen overhoudt die je niet meer kunt gebruiken. Minder voorraad, minder waste en meer ruimte. Wat wil je nog meer?

Contacten

Of je nu een productmanager of inkoper bent en de perfecte verpakking zoekt voor jouw goederen of een marketeer die wil scoren met een flitsende verzenddoos of luxe geschenkverpakking; voor elke toepassing hebben wij een passende verpakking. Ook reclamebureaus zijn bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag mee in jouw zoektocht naar een verpakking waar jouw merk in het middelpunt staat. Strikje erom en opsturen maar!

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Onze andere drukpersen

HP Indigo 12000

De beste kwaliteit drukwerk creëer je met de HP Indigo 12000. Deze machine is dé printer voor het digitaal afdrukken van posters, grote folders en boeken, POS-materiaal en reclamewanden. Papier en karton tot 450 micron kan bedrukt worden tot zeven kleuren, inclusief wit. Je betaalt geen instelkosten, waardoor je ook voordelig lage oplagen of gepersonaliseerde ontwerpen kunt bedrukken. Doordat elk vel uniek is, heb je altijd drukwerk dat precies aan jouw wensen voldoet.

HP Inkjet T240

Met een snelheid van 152 meter per minuut produceert de Inkjet T240 razendsnel jouw drukwerk. De opvolger van de T200 is voorzien van een HP softwarepakket dat elk drukwerk uniek maakt. Scherpe teksten en afbeeldingen rollen probleemloos door deze vierkleurenprinter. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset en een constante kleurbelofte is dit een betrouwbare printer die jouw ontwerp op zijn best laat uitkomen.