Kaart & Cadeau

Ovimex heeft voor The Big Gifts dit té gekke concept bedacht. Wij hebben zowel de displays als de cadeauverpakkingen gedrukt. De verpakkingen en de display zelf zijn gedrukt op de HP Indigo 15000 en bevatten all over waterbased mat lak.

Goudfolie

Wat bijzonder is aan deze cadeauverpakkingen is dat de deksel is veredeld met goudfolie. Met foliedruk wordt er een laagje folie over het drukwerk aangebracht. Foliedruk zorgt voor een luxe uitstraling en geeft een speciaal effect aan je drukwerk.

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000. Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.

HP Indigo 15000

Interesse?

Bij Ovimex ben je verzekerd van drukwerk van hoge kwaliteit. Ben jij benieuwd welke druktechniek het beste bij jouw ontwerp past? Neem dan contact met ons op!