By Elske

Deze 280 grams kartonnen doosjes zijn speciaal gedrukt voor de huidverzorgingsproducten van By Elske. Wat deze productverpakkingen uniek maakt is dat de buitenzijde van deze doosjes is voorzien van softtouch laminaat. Het voordeel hiervan is dat de verpakkingen hierdoor krasbestendig zijn, en extra zacht aanvoelen.

Cello (laminaat)

Geef je drukwerk een extra touch met een Cello-afwerking. Dit is een flinterdun laminaat wat op het papier ligt. Naast een luxe uitstraling, beschermt het je drukwerk tegen krassen, scheuren en kleurverlies. Je visitekaartjes en ansichtkaarten geef je een zakelijke look met matlaminaat of laat de cover van een glossy magazine nog meer shinen met een glanzende afwerking. Drukwerk met een perzikhuidje? Kies dan voor het aaibare soft touch-laminaat. Of het nu gaat om posters, flyers, presentatiemappen of ander drukwerk, er is altijd een laminaat die jouw huisstijl nog beter uit laat komen. Welke afwerking heeft jouw voorkeur?

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.  

 

HP Indigo 15000

Ook iets voor jouw bedrijf?

Jij bepaalt bij Ovimex de stijl van jouw verpakking. Alles is mogelijk! Zelfs als je op de valreep nog drukwerk nodig hebt kun je bij ons terecht. Neem contact op met een van onze drukwerkexperts voor alle mogelijkheden.