CureSupport

CureSupport is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen.

Voor CureSupport drukken wij veel verpakkingen in diverse oplages. Wij drukken in relatief kleine oplages in een kort tijdsbestek, waardoor de klant geen dure voorraad in haar magazijnen heeft. Deze doosjes zijn digitaal gedrukt op de HP Indigo 15000. Het is eenzijdig full color bedrukt met all over mat lak. Vervolgens zijn de productverpakkingen gestanst op de Kama-stansmachine en gevouwen op de Kama vouwmachine.

 

 

 

CureSupport doosjes voedingssupplementen

Zero Stock

Voor voorraad heb je ruimte en een goede voorraadadministratie nodig. Zelfs in een goedlopend bedrijf kan dit een uitdaging zijn. Wij maken het jou een stukje makkelijker door de zorgen over drukwerkvoorraad uit handen te nemen. Op basis van een forecast weten we precies hoeveel voorraad jij elke dag, week of maand nodig hebt. Op het moment dat jij toe bent aan nieuwe folders, kaartjes, brochures of verpakkingen, staan wij klaar om het naar je toe te sturen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het gaat natuurlijk om de binnenkant, maar de buitenkant is minstens zo belangrijk. Laat jouw product opvallen door het op een unieke manier te verpakken. Benieuwd naar de mogelijkheden van digitaal drukken bij Ovimex? Neem dan contact op met een van onze drukwerkexperts.

 

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.  

HP Indigo 15000