Container Fly Ninja

Deze mooie productverpakkingen van Super Ninja zijn gemaakt voor het organische product dat helpt bij een natuurlijke en natuurvriendelijke manier van het bestrijden van vliegen. De doosjes zijn gedrukt op onze digitale drukpers: de HP Indigo 15000.

 

 

 

Container Fly Ninja productverpakking

Witte inkt

Het unieke aan deze doosjes is dat wij met witte inkt op kraft karton hebben gedrukt. Bij deze verpakking is gekozen voor twee keer dekwit. Afhankelijk van het drukwerk kan bij ons drukwerk tot wel drie keer dekwit worden bedrukt.

Container Fly Ninja productverpakking detail

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.  

HP Indigo 15000

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het drukken met witte inkt? Neem dan contact met ons op. Onze drukwerkexperts helpen je graag verder!