Kerstverpakking

Wat is nou leuker dan het geven van gepersonaliseerde kerstverpakkingen? Het drukken van gepersonaliseerde verpakkingen! Voor het merk Bifi zijn deze doosjes met bijbehorende flyers digitaal gedrukt op de HP Indigo 15000.

Bifi gepersonaliseerde kerstverpakkingen

Gepersonaliseerd

De doosjes zijn gepersonaliseerd op naam en bevatten unieke codes. De bijbehorende kerstbal flyers zijn ook gedrukt met unieke codes die corresponderen met de codes van de verpakkingen. Ovimex gebruikt verschillende technieken om jouw drukwerk te personaliseren. Zo is elke verpakking uniek.

Bifi gepersonaliseerde kerstverpakkingen

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000. Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.

HP Indigo 15000

Interesse?

Is gepersonaliseerd drukwerk ook iets voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze drukwerkexperts vertellen je graag over de mogelijkheden!