Droste Chocolates

Om een nieuw product van Droste te introduceren zijn deze prachtige vintage verpakkingen digitaal gedrukt op de HP Indigo 15000. De gepersonaliseerde verpakkingen zijn speciaal gedrukt voor de actie van droste in samenwerking met Chicks love food. De verpakkingen zijn eenzijdig full color bedrukt, waarna deze zijn geplot, geplakt en netjes zijn verpakt in dozen.

 

 

 

Droste chocoladeletterdoosjes

Digitaal drukken met de HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000. Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.

HP Indigo 15000

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden van gepersonaliseerd drukwerk bij Ovimex en denk je dit wil ik ook? Neem dan contact met ons op en bespreek het eens met een van onze drukwerkexperts.