Hands Off My Chocolate

Deze gepersonaliseerde verpakkingen van Hands Off My Chocolate zijn voor de retail gedrukt.

Door gebruik te maken van de speciale druktechnieken op de HP Indigo 15000 kan elke verpakking worden gepersonaliseerd op naam of door middel van unieke codes. Nadat de chocolade verpakkingen zijn gestanst, kunnen ze handmatig worden opgezet. De verpakkingen hoeven niet te worden gelijmd.

 

 

Hands Off My Chocolate chocoladereep verpakking

Personaliseren

Wil je jouw verpakking, drukwerk of mailing extra op laten vallen? Personaliseer je ontwerp dan met tekst, beeld en kleur. Of spreek jouw klanten persoonlijk aan door elk exemplaar van een naam te voorzien. Hiermee creëer je niet alleen uniek drukwerk, je geeft jouw klanten en relaties het gevoel dat ze speciaal zijn – en dat zijn ze natuurlijk ook. Wij hebben verschillende softwareprogramma’s waarmee we jouw producten uniek kunnen maken.

Hands Off My Chocolate gepersonaliseerde verpakking

Interesse?

Er zijn meerdere technieken om jouw drukwerk te personaliseren. Ben je geïnteresseerd in gepersonaliseerd drukwerk? Neem dan contact op met een van onze drukwerkexperts. 

HP Indigo 15000

Deze veelzijdige drukpers drukt al jouw promotionele drukwerk in de beste kwaliteit en met de mooiste kleuren. Verpakkingen, dozen, menukaarten of POS-materiaal in een kleine oplage of grote aantallen rollen probleemloos door de HP Indigo 15000Met digitaal drukken kan elk drukvel uniek zijn en daardoor afwijken in kleur, tekst en beeld. Dit maakt het personaliseren van drukwerk nog gemakkelijker. Zo heb je altijd een product dat precies aan jouw wensen voldoet.  

HP Indigo 15000