Koninklijke van der Most nieuwe eigenaar van Ovimex


Koninklijke Van der Most is de nieuwe eigenaar van Ovimex in Deventer. Dankzij de overname is de toekomst van Ovimex zeker gesteld en blijft het vakmanschap behouden. De 35 medewerkers van Ovimex worden overgenomen door Van der Most.

Met de overname versterkt Koninklijke Van der Most haar positie in de grafische maakindustrie. Ovimex is het adres voor fullservice printconcepten, er worden verpakkingen, brochures en boeken geproduceerd. De producten en diensten zijn een mooie aanvulling op ons assortiment. ,,Ovimex staat net als Van der Most voor vakmanschap. Er is veel grafische kennis en expertise’’, zegt directeur Marriël van der Most.

Ovimex is in 1922 in Deventer opgericht door de ondernemende Hendrik Veldwachter. Hij verhandelt lakstiften in binnen- en buitenland onder de handelsnaam Ovimex; een afkorting van de Overijsselse im- en exportmaatschappij. Veldwachter schaft bovendien een degelpers aan, de start van de drukkerij.

Directeur Frank Dijkman van Ovimex is blij dat continuïteit nu gegarandeerd is. ,,Koninklijke Van der Most is een hecht familiebedrijf waar de mens centraal staat. Machines zijn belangrijk, maar de mensen moeten het doen. Voor Ovimex is dit heel mooi’’, licht Frank Dijkman toe. ,,We hebben een magisch vak, we maken iets. Dat gaan we nu samen doen, dat maakt ons sterker. We vullen elkaar aan.’’

Koninklijke Van der Most maakt hoogwaardige communicatie in eigen huis; van ontwerp tot product, van concept tot levering. Continuïteit staat bij ons familiebedrijf op één, we bouwen voor de volgende generaties. Dat doen we natuurlijk duurzaam en op basis van ons vakmanschap met ruim 300 enthousiaste medewerkers.

Benieuwd naar ons bedrijf en al het moois dat we maken? Kijk snel op vandermost.com