HP Inkjet T240

Dé pers voor messcherpe teksten op brochures en handleidingen

HP Inkjet T240

Nog beter, sneller en mooier dan de HP Inkjet T200 is de upgrade HP Inkjet T240. Met een snelheid van 152 meter per minuut bedrukken we jouw design razendsnel op het product. Teksten zijn messcherp en de kleuren van het ontwerp spatten van het papier af. Jouw brochures, handleidingen boeken, magazines en ander drukwerk kun je met een gerust hart door de Inkjet T240 halen. Het resultaat mag er zijn!

Zowel hoge oplagen als een enkel exemplaar worden probleemloos door deze flexibele printer bedrukt. Met de nieuwste HP-software hebben we zelfs de mogelijkheid om elk drukwerk uniek te maken. Personaliseer je boeken en magazines in een handomdraai of geef je brochures allemaal een andere kleur of design mee. Heb je zelf een creatief idee? De HP Inkjet T240 weet er raad mee.

Met deze betrouwbare vierkleurenprinter in ons machinepark ben jij altijd verzekerd van een constante kleur in je drukwerk. Door middel van CMYK-kleuren (cyaan, magenta, geel en zwart) kunnen we de kleuren van jouw huisstijl heel dicht benaderen. Wat je vandaag print, zal volgend jaar met precies dezelfde kleuren uit de printer rollen. Met een kwaliteit die gelijk is aan offset is de HP Inkjet T240 een printer waar je altijd op kunt bouwen.

Zodra deze printer zijn werk heeft gedaan, kunnen we de rollen meteen doorsturen naar onze Tecnau. Deze snijmachine werkt het drukwerk direct af naar het plano- of eindformaat. De twee machines sluiten naadloos op elkaar aan. Na het schoonsnijden heb jij een mooi en compleet product in handen – supersnel en van de beste kwaliteit.

Mis niets! Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief.
Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

Onze andere drukpersen

HP Indigo 100K Ovimex

HP Indigo 30000

De HP Indigo 30000 is een multifunctionele printer die jouw drukwerk print met de mooiste kleuren en in de beste kwaliteit. Je kunt jouw product tot wel zeven keuren laten bedrukken. Zelfs witte inkt is mogelijk. Geschikt voor POS-materiaal, verpakkingen, verzenddozen en nog veel meer. De printer kan tot 610 micron verwerken, dus naast papier kun je ‘m ook karton of synthetische materialen voeren. Hap, slik, drukwerk klaar!

HP Indigo 15K Ovimex

HP Indigo 12000

De beste kwaliteit drukwerk creëer je met de HP Indigo 12000. Deze machine is dé printer voor het digitaal afdrukken van posters, grote folders en boeken, POS-materiaal en reclamewanden. Papier en karton tot 450 micron kan bedrukt worden tot zeven kleuren, inclusief wit. Je betaalt geen instelkosten, waardoor je ook voordelig lage oplagen of gepersonaliseerde ontwerpen kunt bedrukken. Doordat elk vel uniek is, heb je altijd drukwerk dat precies aan jouw wensen voldoet.