ClubChoco Actie

Een landelijk initiatief om lokale (sport-)verenigingen extra te steunen in deze tijd.

Support voor de verenigingen!

Het is voor iedereen een lastige tijd. Ook voor onze (sport-)verenigingen. Competities zijn stilgelegd, sporten in teamverband is voor volwassenen vrijwel onmogelijk en we kunnen elkaar nu even niet meer ontmoeten langs de lijn of in het clubhuis. Om onze favoriete verenigingen toch te kunnen supporten, hebben Ovimex en Droste de ClubChoco Actie in het leven geroepen. Een landelijk initiatief voor een lokaal doel. 

Hoe de ClubChoco Actie werkt

Verkoop de actieverpakkingen van jouw favoriete vereniging(en).

Verdien zoveel mogelijk geld voor jouw vereniging; Een deel van de opbrengst gaat namelijk direct naar jouw vereniging!

Wij hebben het meeste werk al voor je gedaan!

Droste actieverpakking

De actieverpakking is gevuld met drie pastilles kokers van Droste gevuld met melk, puur en karamel-zeezout chocolade.

Display

Bestel ook de ClubChoco display om de actieverpakkingen in te presenteren. De bijgeleverde wobblers trekken extra de aandacht van de voorbijganger.

Promotiemateriaal

Ovimex denkt graag mee om jouw ClubChoco Actie extra te promoten. Denk aan een video, posters en social media posts.

Kom nu in actie voor jouw vereniging!

TOOLKIT AANVRAGEN

ClubChoco Actie in Vaassen

Voordat de ClubChoco Actie landelijk werd uitgerold, is de actie in Vaassen al gestart! Albert Heijn Vaassen heeft samen met een aantal verenigingen binnen drie weken al meer dan 400 actieverpakkingen verkocht! Bekijk de video van de aftrap in Vaassen! 

Toolkit aanvragen

Slaan de leden van jouw vereniging de handen ineen voor de ClubChoco Actie? Of start jouw supermarkt de ClubChoco actie door samen te werken met verenigingen in de buurt? Vraag dan jouw toolkit vrijblijvend aan via onderstaande formulieren.

Ben je er nog niet helemaal uit? We denken graag met je mee! Ook voor al je vragen en advies over de actie mail je naar sponsoring@ovimex.nl of bel Ovimex via 0570 674 240.

Voor verenigingen

Benieuwd hoe jouw vereniging een ClubChoco Actie kan starten? Hoe Ovimex jou het zo eenvoudig mogelijk maakt om met een actie te starten? En natuurlijk hoeveel geld de actie kan opleveren voor jouw vereniging?

Vul onderstaand formulier in en ontvang alle informatie over de ClubChoco actie voor verenigingen binnen een paar minuten in jouw mailbox! (check ook je spam box).

Voor supermarkten

Benieuw hoe jouw supermarkt in samenwerking met verenigingen de ClubChoco Actie kan starten? Hoe Ovimex jou het zo eenvoudig mogelijk maakt om een actie te starten? Hoeveel geld de actie kan opleveren voor jou en de verenigingen?

Vul onderstaand formulier in en ontvang alle informatie over de ClubChoco actie voor supermarkten binnen een paar minuten in jouw mailbox! (check ook je spam box)

Zij doen al mee