Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Bureaukalenders: succesvolle actie!

Om onze klanten een extra service te bieden hebben we met succes een Ovimex-website ontwikkeld om een eigen bureaukalender te kunnen samenstellen. Een leuke actie die niet onopgemerkt is gebleven!

Hoge respons
Om deze nieuwe site onder de aandacht van onze relaties te brengen hebben we per e-mail honderden uitnodigingen verstuurd. De respons was enorm. Al meer dan 20% van onze klanten heeft online een eigen kalender samengesteld. Met op de voorkant een foto van de klant met een bijbehorende tekst en op de achterkant ruimte voor een reclameboodschap van Ovimex, konden klanten online een unieke kalender maken en direct bestellen.

Succes!
Het succes van deze actie bleef niet onopgemerkt. Voor prachtige klanten zoals ING, RVS en de Postbank hebben we dit herhaald. In totaal hebben we vanuit Ovimex maar liefst meer dan 10.000 bureaukalenders uitgeleverd en verstuurd. Opvallend was overigens dat de respons op uitnodiging via e-mail hoger was dan de respons via een brief. Reden te meer om de IT-specialisten van Ovimex om advies te vragen als u behoefte heeft aan effectieve online acties!

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug