Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

XXL en Outdoor

In opdracht van Zeylmakers & Partners Reclame- Adviesbureau uit Apeldoorn heeft Ovimex begin december, 2 grote bannerdoeken met wandframes geproduceerd en geplaatst bij de firma Circulus. Eigenlijk kun je spreken over XXXXL Outdoor want elk doek heeft een formaat van maar liefst 14 meter breed en 6 meter hoog! Deze doeken bieden de opdrachtgever optimale zichtbaarheid.

En deze opdracht sluit aan op onze visie: Totaaloplossingen bieden. Ovimex voegt met XXL & Outdoor nieuwe producten toe die passen binnen ons totaalconcept. Het zijn stuk voor stuk mogelijkheden die zorgen voor zichtbaarheid. Andere oplossingen zijn: Roll-up banners, X-banners, Canvasdoeken, Beachflags, Spandoeken in verschillende uitvoeringen, Vlaggen, Borden enz. enz.

Voor meer informatie over deze en andere mogelijkheden kunt u op onze site de catalogus raadplegen. Of neem contact op met het verkoopteam van Ovimex.

Delen |
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug