Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Website Hamer Installatie techniek

De nieuwe, multifunctionele website van Hamer installatietechniek is klaar. Het werd hoog tijd en nu is ie er dan ook echt! De nieuwe Hamer website.

En wat voor één... Ruim 100 pagina's waarop alle activiteiten uitgebreid beschreven worden, meer dan 40 referentieprojecten met omschrijvingen en foto's (en dat gaan er de komende tijd nog veel meer worden), prachtige foto's van werk en mensen...en nog veel meer.

De techniek achter deze website is helemaal van deze tijd en stelt Hamer in staat de communicatie met- en de dienstverlening aan klanten aanzienlijk te verbeteren. Een grote stap voorwaarts die duidelijk laat zien waar Hamer voor staat: DAADKRACHT IN TECHNIEK!

Samen met Brainsturm, het bureau voor Creative Business Thinking realiseerde Ovimex deze prachtige website.

URL: http://www.hamer.net

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug