Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Scheurkalender: unieke uitdaging

De afdeling marketing van onze relatie UGCN wilde haar relaties een plezier doen met een unieke scheurkalender. Echt een uitdaging!

Uiteraard zal het duidelijk zijn dat elk blad van de kalender uniek is. Het was dan ook op z’n minst een interessante uitdaging om zo’n project gedrukt en gelijktijdig volledig vergaard te produceren. Het team van Ovimex zorgde voor dé oplossing.

Digitaal drukken is de oplossing
Het uiteindelijke ontwerp van de scheurkalender kwam uit op 366 bladen (blad 1 éénzijdig in full-color / blad 2 t/m 365 1/0 éénzijdig in zwart en blad 366 1/1 tweezijdig in zwart). Ovimex vond de oplossing in het volledig digitaal drukken van de kalender. Met die efficiënte werkwijze konden we het project in één run drukken en vergaren op één van onze HP/Indigo persen. Zo werd de kalender kwalitatief hoogwaardig geproduceerd, én kon Ovimex ook nog eens een stevige besparing in doorlooptijd en kosten voor de klant realiseren. Een perfecte oplossing!

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug