Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Relatiemagazine D-Tales

Ovimex geeft tweemaal per jaar een eigen relatiemagazine uit, D-Tales. In 2005 werd een speciale editie aan Digitaal Drukwerk gewijd, om klanten te informeren over de mogelijkheden van digitaal printen en om informatie bij de klanten in te winnen.

Via e-mail werden 1.100 relaties uitgenodigd om een eigen D-Tales-exemplaar samen te stellen. Via internet konden klanten inloggen om daar hun eigen NAW-gegevens te controleren en eventueel te corrigeren, enkele persoonlijke vragen te beantwoorden (favoriete kleur, huisdier, etc.) en deel te nemen aan een korte enquête over Digitaal Drukken. Aan de hand van de persoonlijke voorkeuren werd vervolgens een persoonlijk exemplaar van D-Tales gevuld. Zo werd een verhaal over het favoriete dier geplaatst, werden bijzondere gebeurtenissen uit het geboortejaar van de lezer beschreven en verscheen een artikel over een gewenst onderwerp.
De respons op de uitnodiging per e-mail was hoog: 35 procent stelde een eigen D-Tales samen. Voor de overige relaties vulde Ovimex de variabelen in en werd in een begeleidend artikel toegelicht wat het effect op de inhoud van het magazine was. Ovimex verwerkte de uitslag van de enquête in een memoboekje, dat later aan de deelnemers werd gestuurd, vergezeld door een papierwaaier en een printvoorbeeldenwaaier van PMS-kleuren, in een gepersonaliseerde 'Blackbox'-mailing.

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug