Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Pageflip: praktisch en overzichtelijk!

Online media bieden nieuwe mogelijkheden in aanvulling op het traditionele pakket communicatiemiddelen. Ook voor online communicatie kan Ovimex efficiënte oplossingen bieden. In samenwerking met het Deventer reclamestudio Breedbeeld hebben de IT-specialisten van Ovimex de corporate brochure van Humarbo Machinery omgezet naar pageflip.

Daarmee is de brochure eenvoudig en overzichtelijk via de website van Humarbo interactief door te bladeren en desgewenst te downloaden. Een pageflip is het toppunt van online gebruiksgemak. Er kunnen links naar bepaalde pagina’s worden geplaatst, de pdf kan worden voorzien van een inhoudsopgave en is snel te doorzoeken. De verschillende pagina’s kunnen als thumbnails worden weergegeven. Pageflip is een praktische, moderne en goed ogende oplossing tegen een uiterst aantrekkelijke prijs. En de pageflip werkt ook op de iPad!

Wilt u zelf zien hoe professioneel dat er uit ziet? Hieronder vindt u de links naar de betreffende brochures in 4 talen:

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug