Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Ovimex drukt Baron Dragonder's Kleine Boek der Grote Twavonturen voor Kinderhulp:

Adellijke avonturenbaron en onverbeterlijke positivist Baron Dragonder beleeft waargebeurde sprookjes. Hij bevecht spoken en monsters, vindt rare machines uit en heeft vaak bijzondere ontmoetingen. Zijn avonturen legt hij vast op papier: gewoon zoals ze zijn en toch altijd met een vleugje magie en adellijke wijsheid tussen de regels door. Het is een vrolijke bundel van meer dan honderd pagina's die door Ovimex digitaal wordt gedrukt. Het opvallende boekje bevat 35 kleine (voorlees)verhaaltjes voor grote (én kleine) mensen. Uiteenlopende illustratoren maakten er bovendien kleurrijke tekeningen bij, die de Baron en zijn avonturen nóg meer tot leven brengen.

Kinderhulp
Sinds 1 februari is Baron Dragonder officieel ambassadeur van het Nationaal Fonds Kinderhulp, dat zich al meer dan 50 jaar in om kinderen met minder kansen een extraatje te bieden en draagt op die manier tastbaar bij aan een beetje gewoon geluk. Met de aanschaf van dit boekje steunt ook ú het goede doel, want de totale opbrengst gaat naar Kinderhulp! www.kinderhulp.nl

Bestellen
Baron Dragonder en zijn eerste boekje zijn een initiatief van copywriter Robert Jan Schinkel (Tekstpiloot - Uitgeverij Kanonnensteijn), in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp, Tomatos Grafisch Bureau voor Concept & Creatie en Ovimex. Per bestelling wordt het kwalitatief hoogstaande boekje door Ovimex digitaal gedrukt en afgewerkt. U kunt het boekje bestellen op www.barondragonder.nl

Informatie
ISBN 978-90-818549-0-0
uitgeverij@kanonnensteijn - www.kanonnensteijn.nl

Baron Dragonder op Twitter
@barondragonder

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug