Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Ovimex VIP card actie

Relaties van Ovimex kregen in het kader van het 90-jarig bestaan een uitnodiging om gratis VIP cards te maken. VIP staat voor Very Interesting Profile, dit kaartje kan aan vrienden worden uitgedeeld zodat zij via Sociale media makkelijk contact kunnen maken.

Bijzonder aan deze actie was de QRcode waarmee de ontvanger van het kaartje direct naar de profiel pagina van de gever kan gaan om zo te zien welke Sociale Media er gebruikt worden en om direct contact te maken.

Tijdens de productie worden er honderden kaartjes gegenereerd elk met een unieke QR-code, een unieke URL en een uniek aantal logo's van Sociale media.

Voor meer informatie over deze actie of een online demonstratie kunt u contact opnemen met:

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug