Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Online Pdf’s inkijken. Nieuwe Page Flip software!

Voor een grote verzekeringsmaatschappij heeft Ovimex een Page Flip project uitgevoerd. Van een Pdf-bestand maken we een online document, waarbij bezoekers door de ‘digitale brochure’ kunnen bladeren, in- en uitzoomen en overzichtelijk door het document kunnen navigeren door middel van thumbnails of bladwijzers.

Ovimex maakt van elke PDF een digitaal document dat op een heel intuïtieve en gebruikersvriendelijke manier kan worden benaderd. Zo’n brochure, magazine of ander document kunnen we bijvoorbeeld op uw website plaatsen.

Daarnaast kunnen we er ook een op zichzelf staand programma van maken voor Windows Pc’s. Dat kunt u bijvoorbeeld weer verspreiden op CD en DVD. Of een bijzondere USB stick, die we desgewenst zelfs kunnen bedrukken met uw logo of een andere boodschap! Van PDF tot en met de USB stick; Ovimex verzorgt het hele traject voor u!

Klik hier voor een voorbeeld.

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug