Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Nieuwe strategie en nieuwe websites voor Mulder bedrijven

Na een uitgebreide strategische bezinning hebben de Mulder bedrijven bestaande uit Mulder Elektro, Mulder Beveiliging, Mulder Connect, Mulder Duurzaam en Mulder Systems zich herpositioneerd.

De herpositionering, die vastgelegd is in een Brainsturm Brandguide, komt er in het kort op neer dat de verschillende Mulder bedrijven meer en beter gaan samenwerken om opdrachtgevers te ontzorgen met een geïntegreerd aanbod.

Telefooncentrales, intelligente energie-installaties, domotica-oplossingen, computernetwerken, beveiligingssystemen... het is tegenwoordig allemaal met elkaar verbonden en gebruikt meer en meer dezelfde infrastructuur en apparatuur. Dat is qua investering veel goedkoper dan losse oplossingen, de onderhoudskosten zijn lager en het energieverbruik is lager. Maar ook voor een goede werking van alle systemen wordt het steeds belangrijker om met een partner te werken die multidisciplinair is. Het hele project is dan in één hand met alle voordelen van dien.

Om de nieuwe positionering zichtbaar te maken is er voor gekozen een website te maken waarbinnen de Mulderbedrijven individueel goed tot hun recht komen maar waarbinnen ook de nauwe samenwerking tussen de bedrijven duidelijk zichtbaar is.

Voor de technische realisatie is gekozen voor het CMS van OVIMEX. Het Ovimex CMS is een snel en overzichtelijk CMS waarmee de Mulder medewerkers zelf de belangrijkste zaken zoals het menu, de pagina’s, het nieuws en banners kunnen regelen. Maar het Ovimex CMS biedt ook de mogelijkheid 5 websites binnen 1 CMS te onderhouden en te tonen. Andere belangrijke voordelen zijn de effectieve eenvoud waarmee per pagina SEO (zoekmachine optimalisatie) toegepast wordt en de naadloze integratie van mobiele websites in het Ovimex CMS. Daarnaast maakt Mulder ook gebruik van diverse handige modules van het CMS zoals bijvoorbeeld de E-mail nieuwsbrief module.

Naast een betere samenwerking tussen de Mulderbedrijven en integratie van het aanbod is er in de nieuwe websites ook veel aandacht besteed aan een persoonlijke en vriendelijke uitstraling en een overzichtelijke navigatie.

1 juli jongstleden zijn de 5 nieuwe Mulder websites online gegaan en het resultaat mag er zijn kijk maar op:

  1. www.muldersystems.nl
  2. www.mulderelektro.nl
  3. www.mulderconnect.nl
  4. www.mulderduurzaam.nl
  5. www.mulderbeveiliging.nl

Zowel het herpositioneringtraject als de opzet en inhoud van de nieuwe Mulder websites is verzorgd door Brainsturm (www.brainsturm.nl). Brainsturm heeft al vaker samen met Ovimex complexe en onderscheidende websites voor relaties gerealiseerd.

URL: http://www.muldersystems.nl/

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug