Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Nicovij en Ovimex: partnership in fulfillment en multimedia

Ook als het gaat om effectieve multimedia kan Ovimex u ondersteunen. Bijvoorbeeld met opvallende, professionele videoproducties. Voor Nicovij, een dynamische organisatie die de belangen van een groot aantal aangesloten ijzerwarenzaken en groothandelsondernemingen behartigt, verzorgt Ovimex elk kwartaal onder meer een videopresentatie voor het digitale videosysteem in de aangesloten winkels.

Voor Nicovij verzorgt Ovimex elk kwartaal de Masteractie. De productie van een videofilm om op het digitale videosysteem in de aangesloten winkels te presenteren is daar één van de onderdelen van. Elk kwartaal wordt er een speciaal product of actie in woord en beeld onder de aandacht gebracht. Ovimex maakt van aangeleverde foto's en videomateriaal een heldere videopresentatie. De drager voor de presentatie is een flashcard, die op elk verkooppunt eenvoudig kan worden ingezet. De flashcard en de andere communicatiemiddelen in het kader van de Masteractie, zoals een transparante sheet die we bedrukken ten behoeve van de lichtbak boven de videopresentatie, worden verstuurd naar het centrale magazijn van Nicovij waar ze kunnen worden gedistribueerd. Nicovij verzorgt, naast belangenbehartiging, de centrale inkoop van ijzerwaren en aanverwante producten voor de aangesloten winkels. Daarnaast biedt Nicovij ook aanvullende diensten op het gebied van automatisering, financiële adviezen, reclame en marketing. Voor de vervaardiging van een breed pakket communicatiemedia vertrouwt Nicovij op de ervaring en kwaliteit van Ovimex.

Meer weten? Bel ons dan even!

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug