Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Leuke online attentie: RVS Gezinsplanner

Ook als het gaat om het uitvoeren van opvallende online acties, bijvoorbeeld met unieke gepersonaliseerde relatiegeschenken’, is Ovimex van toegevoegde waarde!

Bij wijze van relatiegeschenk mocht elke RVS-adviseur codes weggeven aan jonge gezinnen om online een leuke RVS-Gezinsplanner samen te stellen en te bestellen. Ovimex zorgde voor een intelligente tool waarmee het hele proces snel en overzichtelijk kon worden uitgevoerd. Het resultaat is een leuke, opvallende actie die opveel sympathie van de klant kan rekenen!

Zelf online samenstellen en bestellen
Elke bezoeker kon een unieke planner samenstellen door online voor een heel jaar allerlei geplande activiteiten in te vullen. Dat konden zowel incidentele activiteiten zijn als terugkerende activiteiten, zoals een wekelijkse voetbaltraining. Aan de hand van de besteldatum rekende de applicatie zelf uit wanneer de planner moest beginnen. Na het uploaden van een foto van elk gezinslid en het kiezen van één van de vier stijlen (elk met een eigen kleur en lettertype) werd een jobticket naar Ovimex gestuurd. Binnen de intelligente tool van Ovimex werd vervolgens volledig automatisch een compleet document samengesteld. Om de klant op een positieve manier te profileren was een aantal data op de kalender voorzien van reclameboodschappen van RVS.

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug