Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Kleurrijke en functionele website CardXL

Voor CardXL ontwikkelde Ovimex een kleurrijke, functionele site waarop klanten snel en eenvoudig zelf hun kaarten kunnen maken en bestellen.

CardXL is een onderdeel van uitgeverij J.H. de Bussy te Amsterdam. Deze drukkerij is gespecialiseerd in het drukken van traditionele aankondigingkaarten, zoals geboortekaartjes, trouwkaarten, kerstkaarten en overige uitnodigingen. CardXL wilde ook online graag een internationaal georiënteerd verkoopkanaal voor deze kaarten. Om dat te realiseren deed CardXL een beroep op de IT-professionals van Ovimex. Het resultaat is even effectief als veelzijdig: een meertalige E-commerce oplossing waarbij toegankelijkheid voorop staat.

Veelzijdig maatwerk
De website van CardXL is een sprekend voorbeeld van effectief maatwerk; geheel toegesneden op de behoeftes van de klant. De opdracht? Binnen één beheersysteem (gebaseerd op het flexibele oviCMS) moeten meerdere collecties en meerdere talen (Nederlands, Duits, Vlaams en Waals) kunnen worden onderhouden. CardXL moet online de administratie bij kunnen houden van de bestelhistorie. Klanten moeten eenvoudig en veilig online kunnen betalen. In het geval van speciale acties is er zelfs een kortingssysteem ingebouwd, waarbij klanten na het opgeven van de juiste kortingscode een gereduceerd bedrag betalen voor hun kaarten.

Kleurrijk en functioneel
Via de kleurrijke, uitnodigende website is het mogelijk om snel en eenvoudig in vier stappen een kaart te bestellen. De klant geeft tijdens het bestelproces een eigen tekst op en kiest het lettertype en de kleur. Het systeem berekent automatisch de drukkosten en handelt de betaling online af via iDeal. Sinds de lancering van CardXL wordt de website regelmatig geoptimaliseerd om de ervaring voor de bezoeker steeds aangenamer te maken.

Zelf bekijken?

URL: http://www.cardxl.nl

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug