Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Direct mail actie dealer netwerk

Voor een co-marketing campagne binnen een mondiale onderneming is het concept gelanceerd om dit te versturen met een pillow-bag. De content van een unieke brief, unieke brochure en als premium een klok maakten dat het thema ‘Tijd’ perfect kon worden gekoppeld aan het pillow-bag doosje.

In totaal hebben 13 dealers actief deelgenomen aan de campagne, de totale oplaag van
8.800 pillow-bag doosjes was dan ook voor elk element uniek, dit per dealer en de content weer afgestemd op de database van de betrokken dealer.

Een project waar het samenvoegen van aangeleverde adresbestanden en koppelen aan de drukbestanden een mooie uitdaging was. Elk doosje werd bovendien voorzien van een gouden folie druk, welke ook weer per dealer uniek was. De verzending van de pillow-bag doosjes was binnen West Europa. De response en het rendement voor de betrokken dealers was ver boven hun verwachting.

Dit bewijst opnieuw dat de oplossing om een hoger rendement te bereiken kan worden bereikt met het persoonlijk aanspreken van uw relaties. Het traditioneel versturen van neutrale folders of brochures (tegen zo min mogelijk kosten) i n vergelijking met investeren in een perfecte DM actie geeft als uitkomst dat het rendement van de DM de absolute winnaar is.

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Frank Dijkman
Algemeen Directeur

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 654 606 307
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug