Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Direct mail actie Hotelketen

Een internationale hotelketen had het idee om voor haar frequente hotelgasten een persoonlijke voucher actie te starten.

Ovimex heeft dit opgepakt en het volgende concept gepresenteerd:
Een persoonlijke voucher map met daarin opgenomen meerdere vouchers welke tijdens het eerstvolgende bezoek aan één van de hotels kon worden ingewisseld. Zowel het mapje als de vouchers worden gepersonaliseerd en worden in een zacht transparante envelop verzonden.

Het bijzondere aan de vouchers was, dat deze afhankelijk van het gemiddelde verblijf en besteding werden afgestemd op elke gast. Daardoor was het hotel in staat de gasten met een hoger bestedingspatroon ook te ‘belonen’ met een hogere waarde per voucher.

Het samenvoegen van de database en ontwerp is door onze ICT afdeling verzorgd, de productie is geheel digitaal gedrukt op de HP/Indigo. Deze DM actie heeft destijds in Duitsland een award gewonnen en was een groot succes.

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Frank Dijkman
Algemeen Directeur

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 654 606 307
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug