Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Deventer Ziekenhuizen

Het Deventer Ziekenhuis heeft een nieuw pand en een nieuwe huisstijl. Dat vroeg om een aanpassing van de website aan de nieuwe stijl en de eisen van deze tijd. Ovimex ontwikkelde een nieuw template en diverse nieuwe modules waarmee het DZ haar klanten nog beter van dienst kan zijn.

Nieuw ‘huis’, nieuwe stijl
Het Deventer Ziekenhuis heeft sinds dit jaar een nieuw pand betrokken in Deventer. Dat was een goed moment om tegelijkertijd haar huisstijl te moderniseren. Daarbij kon de website natuurlijk niet achterblijven. Ovimex heeft weer een rol mogen spelen in deze ontwikkelingen, en daar zijn we erg trots op. Ovimex organiseert al jarenlang de webactiviteiten van het Deventer Ziekenhuis. Wat 10 jaar geleden met een hele kleine op HTML gebaseerde website begon, is nu uitgegroeid tot een interactieve website die organisatiebreed wordt gedragen.

Fraai en functioneel
Niet alleen de vormgeving van de site, maar ook de functionaliteit is waar nodig aangepast. We hebben hard gewerkt aan een database met informatie over allerlei aandoeningen en de bijbehorende behandeling. Het Deventer Ziekenhuis wil op deze manier meer vraaggestuurd gaan werken, een ontwikkeling die past bij de eisen en de mogelijkheden van deze tijd. Tegelijkertijd is achter de schermen het oviCMS up to date gebracht met de laatste mogelijkheden om aan de actuele eisen te voldoen. Al met al een flinke ingreep, maar zeker de moeite waard. We hopen dat alle bezoekers van de website van het Deventer Ziekenhuis de wijzigingen ook als positief ervaren, en beter en sneller de informatie ontvangt die men wenst.
 

URL: http://www.dz.nl/

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug