Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Countus Leaflets: snel en makkelijk online bestellen

Binnen de brandportal ontwikkelt Ovimex ICT voor Countus een module, waarmee de veelzijdige accountants eenvoudig leaflets kunnen bestellen. De ruim 20 vestigingen creëren hun eigen leaflets binnen de brandportal online. Een overzichtelijke en efficiënte manier om bij Ovimex leaflets te bestellen.

Ovimex verzamelt de bestellingen van alle vestigingen en drukt deze één of twee keer per week af. De verschillende leaflets worden in volgorde van vestiging verzameld en daarna verstuurd naar de verschillende vestigingen. Op deze manier is het voor Countus mogelijk om de oplage per leaflet relatief laag te houden. Daardoor kan de organisatie snel inspelen op actuele gebeurtenissen. Voor Ovimex is het interessant omdat de verschillende opdrachten automatisch worden verzameld tot één opdracht. Daarnaast is de uiteindelijke oplage toch hoog, en uitstekend geschikt voor onze digitale drukpersen.

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug