Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Countus Brandportal

Voordat Countus gebruik ging maken van de door Ovimex ontwikkelde Brandportal werd al het drukwerk in grote oplage besteld bij een traditionele drukker.

Een grafisch ontwerper kreeg de opdracht om een document te maken en na de nodige proevenrondes werd het document aangeleverd bij de drukker. Afgezien van de ongewijzigde herdrukken herhaalde dit proces zich elke keer; irritatie ontstond vooral bij de langdurige trajecten van visitekaartjes, de onmogelijkheid te personaliseren, kleine oplages die prijstechnisch niet haalbaar waren en de hoge ontwerpkosten bij kleine wijzigingen.

Huisstijlbewaking
Binnen de door Ovimex ontwikkelde Brandportal wordt een template gemaakt van een document conform de huisstijl. Gebruikers kunnen op basis van de templates drukwerk aanmaken en bestellen. De beheerder bepaalt bij het maken van de template al bij welke leverancier het drukwerk besteld moet worden. Alle dynamische documenten worden gedrukt bij Ovimex, statische documenten gaan naar de bestaande conventionele drukker. Na bestellen wordt de PDF automatisch naar de leverancier gestuurd met bijbehorend jobticket. Alle PDF’s worden volgens specifieke profielen gecertificeerd.

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug