Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Catalpa Kinderopvang kiest voor Brandportal Ovimex

Catalpa Kinderopvang, met meer dan 200 locaties de grootste aanbieder van kinderopvang in Nederland, startte begin 2011 met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. "Binnen de interne projectgroep was, na het vaststellen van de nieuwe huisstijl, al snel de wijze van uitrollen van de communicatiemiddelen bij alle locaties aan de orde" zo stelt Mandy Mekenkamp, freelance projectcoördinator bij Catalpa.

“Elke locatie moest snel en eenvoudig bijvoorbeeld een poster, ansichtkaart of advertentie kunnen maken en dat binnen een systeem met lage kosten, maar goede beheersmogelijkheden. Bovendien moesten we de kwaliteit van de huisstijl kunnen bewaken. Kortom, de wens voor een brandportal was geboren.” Mandy vervolgt: “Na een oriëntatie op de markt, kwamen we in contact met Ovimex. Zij trokken ons over de streep door ons een brandportal te laten testen zonder startkosten en een enkel abonnement editie Brons. De positieve testresultaten met één communicatiemiddel zorgden ervoor dat we steeds meer communicatiemiddelen in de Brandportal plaatsten.”

Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding is Mandy goed te spreken over de flexibiliteit en het oplossend vermogen van Ovimex: “Uiteraard kenden we in de uitvoeringsfase problemen, veelal veroorzaakt door de diversiteit en gelaagdheid van de Catalpa huisstijl, maar altijd werden deze opgepakt en opgelost. Inmiddels gebruiken we de Brandportal editie Goud, is er een grote diversiteit aan middelen beschikbaar en hebben ongeveer 300 mensen een inlogcode. Nog niet iedereen heeft iets gemaakt, maar het enthousiasme groeit met de dag als er weer een locatiemanager ervaart hoe snel en eenvoudig hij of zij een poster conform alle richtlijnen van de huisstijl kan maken.”

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug