Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Beeldpersonalisatie zorgt voor persoonlijke communicatie

Persoonlijke, één op één communicatie is natuurlijk het meest effectief. Ovimex kan u ondersteunen met technieken die uw direct marketing campagne precies die persoonlijke meerwaarde geven: beeldpersonalisatie…

Voor een grote organisatie heeft Ovimex een prachtig project gerealiseerd. Op diverse papiersoorten maakten we met de nieuwste druktechnieken een heel persoonlijk stuk drukwerk. Eén van de onderdelen van dit bijzondere project was een pagina die we met beeldpersonalisatie uniek konden maken. In dit geval was het een naam, geschreven in de wolken door een vliegtuig. Met behulp van speciale software zijn er duizenden beelden gegenereerd. Allemaal uniek. Geen enkele letter is gelijk om een zo echt mogelijk beeld te scheppen. Ovimex beschikt over de kennis en ervaring om beeldpersonalisatie ook voor u te realiseren. Zo geeft u uw direct marketing campagne een bijzonder effectieve meerwaarde.

Delen |

Meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst, als je wilt reageren dan kan dat door het reactieformulier die hier onder staat.
Reageren
Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen, registreer een account of login
« Terug