Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

V-cards

Online visitekaartjes creëren, beheren en bestellen? Dat kan bij Ovimex 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Binnen de V-cards applicatie vindt u een digitaal sjabloon van uw visitekaartje, met daarin vaste onderdelen zoals logo’s, lettertype, huisstijlelementen, afmetingen en kleurgebruik. Op basis van uw eigen wensen kunt u een aantal variabele velden zelf online aanvullen. Wanneer u akkoord gaat met de pdf-preview kunt u uw visitekaartje met één druk op de knop bestellen in elke gewenste oplage. Onze transportservice zorgt ervoor dat u ze binnen 48 uur in huis heeft.

Databasebeheer
Binnen uw persoonlijke V-cards applicatie beheert u uw eigen database. Ieder visitekaartje dat u maakt wordt op naam opgeslagen. Het is altijd oproepbaar, zodat het doorvoeren van wijzigingen en het plaatsen van repeatorders snel en eenvoudig zijn.

René Waterbeek
Commercieel relatiemanager

Telefoon: +31 570 674 240
Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
« Terug