Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

POD Awards

De Printing-on-demand Awards, kortweg POD Awards, is een uniek Benelux-evenement voor koplopers in digitaal drukken. De wedstrijd werd in het leven geroepen door de meest vooraanstaande grafische vaktijdschriften in België (Grafisch Nieuws/Nouvelles Graphiques) en Nederland (Graficus).

De prijs stimuleert en promoot het gebruik van digitale druktechnieken en informeert de hele branche en haar afnemers over de toepassingsmogelijkheden.

Deelnemers maken kans op een gouden, zilveren of bronzen Benelux POD Award. Dat betekent naamsbekendheid, doordat de POD Awards veel publiciteit zullen genereren. Daarnaast vormt een POD Award een onderscheiding voor het excellent toepassen van digitale druktechnieken. Met een POD Award straalt u deskundigheid uit. Bovendien zal het evenement de digitale druktechnieken meer bekendheid geven, evenals de toepassingen daarvan in de praktijk. Dat zal enerzijds de vraag stimuleren en anderzijds de ontwikkeling in het gebruik van nieuwe technische mogelijkheden.

Ovimex heeft met het relatiemagazine D-Tales een gouden POD Award gewonnen en met de Brandportal voor Countus een bronzen Award gewonnen. Bent u de volgende die samen met Ovimex een Award in de wacht gaat slepen?

Informeer naar de mogelijkheden:

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
« Terug