Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Direct mail

Uw direct mail actie digitaal gedrukt en daarmee gepersonaliseerd, geadresseerd en klaar voor verzending, dat alles kan zeer snel en uiterst professioneel bij Ovimex. In één drukgang op onze digitale machines drukken we zowel de voor- als de achterkant. Daarbij kunt u in alle vrijheid variëren in tekst en beeld. Zo stemmen we communicatiemiddelen tot in de kleinste details af op de wensen van uw doelgroep.

Voordelen van deze oplossing:
• Responsverhoging door personalisering
• Kostenreductie door automatisering
• Korte doorlooptijd van uw mailing
• Foutpreventie
• Geen productie-uitval
• Optimaal gebruik van uw database

Individuele communicatie
We koppelen uw database aan de opmaak, zodat we uw drukwerk in één machinegang kunnen personaliseren. Zowel adresgegevens als aanhef en specifieke reclameboodschappen worden individueel per ontvanger verwerkt in de direct mailactie. Bovendien kunt u beelden of foto's personaliseren en per stuk drukwerk aanpassen, zowel in kleur als in zwart-wit.

Ook grote oplagen
Digitaal drukwerk is overigens niet alleen een flexibele oplossing voor kleine oplagen. Ook grote aantallen drukwerk voor DM-acties realiseren we met onze digitale drukmachines voor u. Voor digitaal drukwerk beschikken we over verschillende technieken waarmee we digitale vellen- en zelfs rotatiedruk voor u produceren.

Full color, hoge kwaliteit
Onze digitale machines zorgen voor een hoge kwaliteit full color drukwerk. Bekijk een voorbeeld van een effectieve direct mailactie van een hotelketen in ons portfolio.

Wilt u een direct mail actie opzetten, neemt u dan gerust contact op en bel 0570-674 240, wij bieden u graag oplossingen voor een aansprekende en effectieve direct mailactie.

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
Jan Tijs Heideveld
ICT Consultant

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 853 991
« Terug