Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Outdoorpromotie

Wij bieden graag totaaloplossingen. Met Ovimex XXL en Outdoorpromotie voegen wij nieuwe producten toe die u de mogelijkheid bieden al uw communicatiemiddelen bij ons af te nemen. Van banners, canvasdoeken, spandoeken, vlaggen tot promotieborden, wij helpen u graag aan meer zichtbaarheid.

Om u te ondersteunen in uw keuze voor buitenpromotie hebben wij de brochure Ovimex XXL & Outdoor ontwikkeld. Hierin treft u de specificaties, afmetingen, opties, prijs en levertijden aan. Vraag hem aan op 0570-674 240 of mail ons.

De Ovimex XXL brochure is ook online beschikbaar! Klik hier.

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
« Terug