Maak samen met Ovimex The Switch
14-03-2012

The Switch, dat is kiezen voor FSC® recycled papier voor al uw communicatie: voor boeken en magazines, voor catalogi en brochures, voor mailings en posters. Met oog voor kwaliteit en voor het milieu. Wie The Switch maakt, maakt ook een verschil voor z’n klanten, z’n stakeholders, z’n lezers. Wie The Switch maakt, maakt een statement. Maak er ook uw statement van.

Kinderkledingbeurs Vijfhoek ontvangt Posters
28-02-2012

Ovimex heeft aan de organisatie van de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Vijfhoek de gesponsorde posters en leaflets geleverd.

Digitaal

Met digitaal drukwerk kunt u uw drukwerk personaliseren in beeld en tekst. Kleine oplagen en in een hoge kwaliteit Full Colour drukwerk desgewenst gekoppeld aan uw database met variabelen. Zo wordt ieder stuk drukwerk uniek, of het nu gaat om een visitekaartje, direct mailing of een catalogus met honderden artikelen. Alles afgestemd op uw klant of gebruiker. Persoonlijker kan het niet!

Persoonlijke communicatie
Digitaal drukwerk is een uitstekende oplossing voor hoge kwaliteit full color drukwerk in kleine oplages. Bij het digitale drukproces koppelen we uw database aan de opmaak, zodat we uw producten in één machinegang kunnen personaliseren. Zowel adresgegevens als bijvoorbeeld aanhef en specifieke reclameboodschappen kunnen individueel per ontvanger worden verwerkt in het communicatiemiddel.

Catalogi op maat
Een goed voorbeeld van de kracht van digitaal drukwerk is de productie van catalogi. Door het onbeperkt variëren met tekst en beeld kunnen catalogi tot in de kleinste details worden afgestemd op de wensen en voorkeuren van specifieke doelgroepen en zelfs individuele ontvangers.

Wilt u kennis maken met de mogelijkheden van digitaal drukwerk, neem dan contact op en bel 0570-674 240.

Hans Klunder
Senior accountmanager

Telefoon: +31 570 674 240
Mobiel: +31 651 310 288
« Terug